Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne roladki które uwielbia moja rodzina
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8614
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 594
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8614
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 594
Składniki
pieczarki zetrzeć na tarce o grubych oczkach,wrzucić do garnka poddusić,dodać vegete i dużo pieprzu(musi być ostre)zagęścić mąką,wystudzić,dodać starty ser wymieszać. piersi rozbić posmarować przygotowanym farszem.panierować w jajku i bułce,smażyć z każdej strony.można podawać z frytkami i surówką.życze smacznego;)