Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Roladki z kurczaka w sosie pomidorowym"
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 942
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 90
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4167
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 942
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 90
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4167
Składniki
Piersi rozkrój na 8 kotlecików. Rozbij je delikatnie, przypraw solą i pieprzem. Na maśle klarowanym podsmaż szpinak z przeciśniętym przez praskę czosnkiem, solą i pieprzem. Wymieszaj, zdejmij z ognia, dodaj pokruszoną fetę.
Mięso faszeruj szpinakiem z fetą. Zwiń, obtocz w mące, smaż na oleju. Pomidory sparz wrzątkiem, zdejmij skórę, pokrój. Na maśle podsmaż pomidory z bazylią.
Smaż, przypraw solą, pieprzem i słodką papryką. Dodaj drobno pokrojony serek topiony, poczekaj, aż się rozpuści. Do sosu włóż roladki, duś. Dekoruj liśćmi bazylii.Źródło: Dobry Tydzień