Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Warzywa obierz, umyj i włóż do garnka razem z opłukanym korpusem.
Zalej 2 l wody, dołóż listek laurowy, goździki i ziele angielskie. Posól.
Gotuj rosół 45 minut, po czym przecedź i dołóż pokrojone warzywa oraz kawałki mięsa.
Gotowy rosół podawaj z ugotowanym makaronem i posiekaną natką.Źródło: Telemax