Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1169
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1210
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13308
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1169
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1210
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13308
Składniki
Warzywa obierz, umyj i włóż do garnka razem z opłukanym korpusem.
Zalej 2 l wody, dołóż listek laurowy, goździki i ziele angielskie. Posól.
Gotuj rosół 45 minut, po czym przecedź i dołóż pokrojone warzywa oraz kawałki mięsa.
Gotowy rosół podawaj z ugotowanym makaronem i posiekaną natką.Źródło: Telemax