Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25668
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2648
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1301
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25668
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2648
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1301
Składniki
Warzywa obierz, umyj i włóż do garnka razem z opłukanym korpusem.
Zalej 2 l wody, dołóż listek laurowy, goździki i ziele angielskie. Posól.
Gotuj rosół 45 minut, po czym przecedź i dołóż pokrojone warzywa oraz kawałki mięsa.
Gotowy rosół podawaj z ugotowanym makaronem i posiekaną natką.Źródło: Telemax