Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32509
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 1163
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 426
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32509
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 1163
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 426
Składniki
Warzywa obierz, umyj i włóż do garnka razem z opłukanym korpusem.
Zalej 2 l wody, dołóż listek laurowy, goździki i ziele angielskie. Posól.
Gotuj rosół 45 minut, po czym przecedź i dołóż pokrojone warzywa oraz kawałki mięsa.
Gotowy rosół podawaj z ugotowanym makaronem i posiekaną natką.Źródło: Telemax