Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie rozwiązanie na obiad lub kolację na ciepło
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2003
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1689
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2003
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1689
Składniki
mięso podsmażyć -rozdrobnić,dodać pieczarki pokrojone drobno i podduszone ,lekko przestudzić,dodać ser,paprykę,pieprz i trochę soli. Nakładać farsz do rożków i panierować w mące,jajku,bułce tartej.Smażyć w głębokim i mocno rozgrzanym tłuszczu.Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na papierze ręcznikowym .