Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie rozwiązanie na obiad lub kolację na ciepło
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1308
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 244
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 42
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 35
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1308
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 244
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 42
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 35
Składniki
mięso podsmażyć -rozdrobnić,dodać pieczarki pokrojone drobno i podduszone ,lekko przestudzić,dodać ser,paprykę,pieprz i trochę soli. Nakładać farsz do rożków i panierować w mące,jajku,bułce tartej.Smażyć w głębokim i mocno rozgrzanym tłuszczu.Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na papierze ręcznikowym .