Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 558
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 293
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1495
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 558
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 293
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1495
Składniki
Mąkę,jajko,wodę,olej dobrze wyrobić odstawić na 30 min w między czasie przygotowujemy farsz ugotowana ziemniaki przeciskamy przez praskę dodajemy ser i podsmażoną cebulkę.
Na stolnicy rozwałkujemy ciasto i szklanką wycinamy kółka do których dodajemy wcześniej przygotowany farsz.
Gotowe pierogi gotujemy w osolonej wodzie gdy wypłyną zalewamy zimną wodą ( 0,5l ) i czekamy aż woda zagotuje się raz jeszcze. Prosto-Tanio-Szybko