Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1542
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1134
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2188
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1542
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1134
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2188
Składniki
Mąkę,jajko,wodę,olej dobrze wyrobić odstawić na 30 min w między czasie przygotowujemy farsz ugotowana ziemniaki przeciskamy przez praskę dodajemy ser i podsmażoną cebulkę.
Na stolnicy rozwałkujemy ciasto i szklanką wycinamy kółka do których dodajemy wcześniej przygotowany farsz.
Gotowe pierogi gotujemy w osolonej wodzie gdy wypłyną zalewamy zimną wodą ( 0,5l ) i czekamy aż woda zagotuje się raz jeszcze. Prosto-Tanio-Szybko