Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7852
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1040
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13611
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7852
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1040
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13611
Składniki
Rybę smażymy na oleju,a gdy już się usmaży układamy na talerzu.Cebulę,marchew i pietruszkę ścieramy na tarce o grubych oczkach.Następnie podsmażamy to wszystko na odrobinie oleju do momentu zmiękczenia warzyw.Następnie dodajemy przecier pomidorowy i ketchup,mieszamy go z warzywami i doprawiamy przyprawami i cukrem do smaku. Rybę pokrywamy warzywami i gotowe.Na zimno też smakuje dobrze.