Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 515
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 287
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9770
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1145
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4498
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 515
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 287
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9770
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1145
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4498
Składniki
Rybę smażymy na oleju,a gdy już się usmaży układamy na talerzu.Cebulę,marchew i pietruszkę ścieramy na tarce o grubych oczkach.Następnie podsmażamy to wszystko na odrobinie oleju do momentu zmiękczenia warzyw.Następnie dodajemy przecier pomidorowy i ketchup,mieszamy go z warzywami i doprawiamy przyprawami i cukrem do smaku. Rybę pokrywamy warzywami i gotowe.Na zimno też smakuje dobrze.