Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2680
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1190
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2680
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1190
Składniki
Rybę smażymy na oleju,a gdy już się usmaży układamy na talerzu.Cebulę,marchew i pietruszkę ścieramy na tarce o grubych oczkach.Następnie podsmażamy to wszystko na odrobinie oleju do momentu zmiękczenia warzyw.Następnie dodajemy przecier pomidorowy i ketchup,mieszamy go z warzywami i doprawiamy przyprawami i cukrem do smaku. Rybę pokrywamy warzywami i gotowe.Na zimno też smakuje dobrze.