Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336630
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3702
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422795
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2477
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336630
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3702
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422795
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2477
Składniki
Rybę oczyścić z łusek,wypatroszyć,odciąć łeb i dokładnie umyć w kilku wodach.
Tuszki rybie posolić,obtoczyć w mące i usmażyć na rumiano na oleju.
Ocet,wodę,cukier,cebulę pokrojoną w krążki,liście laurowe,ziele angielskie i pieprz wszystko razem zagotować i ostudzić.
Usmażoną rybę ułożyć w naczyniu lub garnku i zalć olejem od smażenia i ostudzoną zalewą.
Postawić w chłodnym miejscu na 24 godz.
S M A C Z N E G O !.