Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu w wersji świą...
Odsłon: 494
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 2537
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1858
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 1076
Świąteczne smaki.
Odsłon: 149
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 1716
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu w wersji świą...
Odsłon: 494
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 2537
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1858
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 1076
Świąteczne smaki.
Odsłon: 149
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 1716
Składniki
Rybę oczyścić z łusek,wypatroszyć,odciąć łeb i dokładnie umyć w kilku wodach.
Tuszki rybie posolić,obtoczyć w mące i usmażyć na rumiano na oleju.
Ocet,wodę,cukier,cebulę pokrojoną w krążki,liście laurowe,ziele angielskie i pieprz wszystko razem zagotować i ostudzić.
Usmażoną rybę ułożyć w naczyniu lub garnku i zalć olejem od smażenia i ostudzoną zalewą.
Postawić w chłodnym miejscu na 24 godz.
S M A C Z N E G O !.