Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 197
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 197
Składniki
Rybę oczyścić z łusek,wypatroszyć,odciąć łeb i dokładnie umyć w kilku wodach.
Tuszki rybie posolić,obtoczyć w mące i usmażyć na rumiano na oleju.
Ocet,wodę,cukier,cebulę pokrojoną w krążki,liście laurowe,ziele angielskie i pieprz wszystko razem zagotować i ostudzić.
Usmażoną rybę ułożyć w naczyniu lub garnku i zalć olejem od smażenia i ostudzoną zalewą.
Postawić w chłodnym miejscu na 24 godz.
S M A C Z N E G O !.