Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba w pomidorach"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Rybę umyj, osusz papierowym ręcznikiem. Umieść na podwójnie złożonej folii aluminiowej.
Na niej ułóż posiekane plasterki czosnku oraz pomidorki suszone w całości (jeśli są bardzo duże, przekrój na pół).
Oliwę z pomidorów wymieszaj z solą, świeżym pieprzem mielonym oraz ziołami (może być także mieszanka prowansalska).
Polej rybę przygotowaną zalewą i wstaw na kilka godzin do lodówki.
Następnie owiń ją złożoną folią (zrób paczuszkę) i upiecz na grillu. Gotową udekoruj listkami bazylii.
Czas przygotowania: 30 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 230. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax