Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 19-03-2013
Pyszny i lekki obiadek :)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11632
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 83
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8097
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155127
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1122
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11632
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 83
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8097
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155127
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1122
Składniki
Filety rybne rozmróź, oprósz solą i pieprzem. Ziemniaki obierz, pokrój w plastry i podgotuj w osolonej wodzie przez ok 12 min. Brokuły wyłóż na metalowe sitko, sparz wrzątkiem i pozwól odparować wodzie.
Przygotuj sos z jogurtu, chrzanu, jajek, pietruszki i czosnku (użycie miksera nie jest konieczne) i dopraw solą i pieprzem.
Do naczynia Żaroodpornego wyłóż kolejno: 1) plastry podgotowanych ziemniaczków 2) rybkę oprószoną solą i pieprzem 3) pokrojone różyczki brokuła 4) zalej sosem jogurtowo-chrzanowym.
wstaw do rozgrzanego do 200 C piekarnika na ok. 40-45 min.