Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 19-03-2013
Pyszny i lekki obiadek :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1815
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1580
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2005
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1815
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1580
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2005
Składniki
Filety rybne rozmróź, oprósz solą i pieprzem. Ziemniaki obierz, pokrój w plastry i podgotuj w osolonej wodzie przez ok 12 min. Brokuły wyłóż na metalowe sitko, sparz wrzątkiem i pozwól odparować wodzie.
Przygotuj sos z jogurtu, chrzanu, jajek, pietruszki i czosnku (użycie miksera nie jest konieczne) i dopraw solą i pieprzem.
Do naczynia Żaroodpornego wyłóż kolejno: 1) plastry podgotowanych ziemniaczków 2) rybkę oprószoną solą i pieprzem 3) pokrojone różyczki brokuła 4) zalej sosem jogurtowo-chrzanowym.
wstaw do rozgrzanego do 200 C piekarnika na ok. 40-45 min.