Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobry sposób na zaskakującą sałatkę, wszyscy, ktorych poczęstowałam byli bardzo zaskoczeni..., pozytywnie oczywiście, polecam wszystkim :-)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1657
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1446
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1592
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1657
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1446
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1592
Składniki
ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu, piersi moczymy w jogurcie naturalnym lub mleku min. 1h, potem odsączmy i obficie oprószamy w curry, ja dodaje też pieprz ziołowy wg uznania, nie solę, wystarczająca ilośc soli jest już w ryżu, następnie duszę piersi pod przykryciem ok. 10 min. z każdej strony, w miedzyczasie kroję ananasa i śliwki, dodaje przestudzony ryż i oczywiście pokrojoną i przestudzoną pierś, łączę wszystkie składniki i dodaje oczywiście majonez z musztardą, schładzam i podaję do białego winka :-))).