Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś szybkiego i smacznego. Siwetna na kolację.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3816
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 629
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3824
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 393
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 746
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3816
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 629
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3824
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 393
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 746
Składniki
Pierś pokroić w drobną kostkę, usmażyć na oleju dodając przyprawę do gyrosa /tak z pół opakowania/, wystudzić.
Makaron z zupek pokruczyć, dodać przyprawy ze środka /bez oleju/ i zalać wodą /tak żeby makaron wciągnął całą wodę, żeby nie zostało/ wystudzić.
Por pokroić w krążki, paprykę w kostkę połączyć. Czosnek przecisnąć przez praskę, do tego dodać jogurt i majonez doprawić magą. wymięszać.
Wystudzone mięso i makaron dodać do warzyw i wymieszać. Przed podaniem wymieszać z przygotowanym sosem. SMACZNEGO!