Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś szybkiego i smacznego. Siwetna na kolację.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Pierś pokroić w drobną kostkę, usmażyć na oleju dodając przyprawę do gyrosa /tak z pół opakowania/, wystudzić.
Makaron z zupek pokruczyć, dodać przyprawy ze środka /bez oleju/ i zalać wodą /tak żeby makaron wciągnął całą wodę, żeby nie zostało/ wystudzić.
Por pokroić w krążki, paprykę w kostkę połączyć. Czosnek przecisnąć przez praskę, do tego dodać jogurt i majonez doprawić magą. wymięszać.
Wystudzone mięso i makaron dodać do warzyw i wymieszać. Przed podaniem wymieszać z przygotowanym sosem. SMACZNEGO!