Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś szybkiego i smacznego. Siwetna na kolację.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11182
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4045
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1399
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11182
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4045
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1399
Składniki
Pierś pokroić w drobną kostkę, usmażyć na oleju dodając przyprawę do gyrosa /tak z pół opakowania/, wystudzić.
Makaron z zupek pokruczyć, dodać przyprawy ze środka /bez oleju/ i zalać wodą /tak żeby makaron wciągnął całą wodę, żeby nie zostało/ wystudzić.
Por pokroić w krążki, paprykę w kostkę połączyć. Czosnek przecisnąć przez praskę, do tego dodać jogurt i majonez doprawić magą. wymięszać.
Wystudzone mięso i makaron dodać do warzyw i wymieszać. Przed podaniem wymieszać z przygotowanym sosem. SMACZNEGO!