Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś szybkiego i smacznego. Siwetna na kolację.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5694
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 81
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 108
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 608
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5694
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 81
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 108
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 608
Składniki
Pierś pokroić w drobną kostkę, usmażyć na oleju dodając przyprawę do gyrosa /tak z pół opakowania/, wystudzić.
Makaron z zupek pokruczyć, dodać przyprawy ze środka /bez oleju/ i zalać wodą /tak żeby makaron wciągnął całą wodę, żeby nie zostało/ wystudzić.
Por pokroić w krążki, paprykę w kostkę połączyć. Czosnek przecisnąć przez praskę, do tego dodać jogurt i majonez doprawić magą. wymięszać.
Wystudzone mięso i makaron dodać do warzyw i wymieszać. Przed podaniem wymieszać z przygotowanym sosem. SMACZNEGO!