Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Schab pieczony z warzywami"
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 583
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 925
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 252
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 583
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 925
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 252
Składniki
Warzywa umyj, pokrój w cząstki, czosnek podziel na ząbki (nie obieraj). Warzywa układaj na blasze, posyp ziołami i przyprawami, polej odrobiną oleju. Piecz w temp. 180°C przez 20 minut.
Mięso pokrój w plastry, oprósz solą, usmaż na oleju. Przełóż na blachę z warzywami. Na każdym z plastrów ułóż masło, gałązki tymianku, piecz 20 minut.Źródło: Dobry Tydzień