Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Schab w warzywach"
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31026
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3681
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5539
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31026
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3681
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5539
Składniki
Mięso umyj, rozbij tłuczkiem, posyp solą, pieprzem i suszonymi warzywami.
Usmaż kotlety (bez panierki) na rozgrzanej oliwie.
Kalafior i ziemniaki ugotuj, a marchew, seler, cebulę i pory oczyść, pokrój na małe kawałki i dorzuć do schabu. Ponownie dolej odrobinę oleju.
Po chwili smażenia dorzuć groszek i zalej całość winem. Duś do czasu, aż płyn odparuje.
Gotowe danie podawaj z ugotowanymi ziemniakami, kalafiorem i pokrojonym pomidorem.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 380. Stopień trudności: średnieŹródło: Telemax