Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewia smaków za nieduże pieniądze, lekko goszkie w smaku podroby przepełnione słodkim smakiem gożdzików i ostrymi przyprawami. podawać z ryżem lub z chlebem, danie tylko dla orłów - osobniki wychowane na makach nawet na to nie spojżą
Przepis dnia
Przepyszne wafle orzechowe to kwintesencja dzieciństwa :) Całe do zakochania :)
Odsłon: 6219
Przepisów na krem z dyni jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Przygotowa...
Odsłon: 60
Smaczna pieczeń. Pyszna na zimno - do kanapki, jak i na ciepło do obiadu.
Odsłon: 128
Przepis dnia
Przepyszne wafle orzechowe to kwintesencja dzieciństwa :) Całe do zakochania :)
Odsłon: 6219
Przepisów na krem z dyni jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Przygotowa...
Odsłon: 60
Smaczna pieczeń. Pyszna na zimno - do kanapki, jak i na ciepło do obiadu.
Odsłon: 128
Składniki
serduszka umyć i przeprać, osuszyć, obsmażyć na dużym ogniu, potem dodać posiekany czosnek, przykryć i dusić na średnim ogniu aż zmiękną
kiedy serduszka zmiękną :posolić, dodać piperz, ostrą paprykę i inne przyprawy poza goździkami. dusić jakieś 10 minut pod przykryciem
na koniec dodać goździki i jeszcze raz przykryć na 10 minut na małym ogniu. gotowe danie nie wygląda imponująco, ale nic i nigdzie tak nie smakuje. podawać na gorąco - jeszcze dymiące