Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest pyszna gdy dodajemy maggi super smak mówię wam .
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Sprawdz najpierw kapuste czy niejest za kwaśna,jak tak to odcisnij ja.
wrzuc na patelnie 3/4 paczki smalcu,niech sie roztopi,następnie wrzuc kapuste i zagladaj do niej co pare min żeby sie nieprzypaliła i od czasu do czasu przemieszaj gdy juz widac że lekko sie podsmazyła podlej troszkę wodą niech sie próży pokrój cebule w kostke wrzuc do kapusty,
dodaj soli i pieprzu,jak widać że woda wyparowala dodaj jeszcze trochę i wlej maggi,niech jeszcze postoi na ogniu i pomieszaj.jesli cos brakuje to dodaj .