Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na soczyste, eksplodujące smakiem piersi z kurczaka, nadziewane warzywami. Fantastyczna propozycja na codzienny obiad lub bardziej uroczysta okazje. Zakochasz się w ich smaku.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 803
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1808
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 22317
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 803
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1808
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 22317
Składniki
PIERSI Z KURCZAKA UMYĆ I OSUSZYĆ. NA KAŻDYM KAWAŁKU MIĘSA ZROBIĆ KILKA NACIĘĆ W POPRZEK, NIE DOCINAJĄC MIĘSA DO KOŃCA. PATRZ FILM. TAK PRZYGOTOWANE FILETY PRZYPRAWIĆ DO SMAKU I MIĘSO PRZEŁOŻYC DO ŻAROODPORNEGO NACZYNIA, KTÓREGO DNO POSMAROWAĆ OLEJEM.
NASTĘPNIE W NACIĘCIA POWKŁADAĆ WARZYWA. W KAŻDE NACIĘCIE KAWAŁEK CEBULI, CUKINII, POMIDORA ITD. TAK PRZYGOTOWANE PIERSI Z KURCZAKA POSMAROWAC LEKKO OLEJEM. PIEC W PIEKARNIKU NAGRZANYM DO TEMPERATURY 180 ST. C. PRZEZ 40 MINUT. PO TYM CZASIE MIĘSO WYJĄĆ Z PIEKARNIKA I POSYPAĆ STARTYM SEREM. PIEC PRZEZ NASTĘPNE 15 MINUT. SMACZNEGO!