Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zwykle szybkie i dobre.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 174
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 174
Składniki
Wodę zagotować z kostką rosołową - osobiście użyłam takiej z oliwą z oliwek i ziołami - oraz łyżką soku z cytryny.
Wrzucić rybę, gotować aż rybka będzie miękka.
Wyciągnąć rybkę na talerz.
W rondelku rozpuścić masło, dodać mąkę i mleko. Mieszać, żeby nie powstały grudki. Zagotować. Dodać soli i soku z cytryny do smaku. Wymieszać.
Na koniec dodać posiekany koperek. Wymieszać. Polać rybkę.