Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zwykle szybkie i dobre.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7575
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2624
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7575
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2624
Składniki
Wodę zagotować z kostką rosołową - osobiście użyłam takiej z oliwą z oliwek i ziołami - oraz łyżką soku z cytryny.
Wrzucić rybę, gotować aż rybka będzie miękka.
Wyciągnąć rybkę na talerz.
W rondelku rozpuścić masło, dodać mąkę i mleko. Mieszać, żeby nie powstały grudki. Zagotować. Dodać soli i soku z cytryny do smaku. Wymieszać.
Na koniec dodać posiekany koperek. Wymieszać. Polać rybkę.