Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę,podsmażamy, następnie dodajemy mięso smażymy aż się lekko zrumieni.Potem zalewamy mięso woda i dusimy. Marchew ściemy na tarce o średnich oczkach. Wrzucamy do duszącego się mięsa.Przyprawiamy według uznania. Na koniec gdy mięso jest już miękkie dodajemy koncentrat pomidorowy.Dusimy jeszcze przez chwilę. Podajemy z makaronem do spaghetti:) Smacznego:)