Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 317
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 317
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę,podsmażamy, następnie dodajemy mięso smażymy aż się lekko zrumieni.Potem zalewamy mięso woda i dusimy. Marchew ściemy na tarce o średnich oczkach. Wrzucamy do duszącego się mięsa.Przyprawiamy według uznania. Na koniec gdy mięso jest już miękkie dodajemy koncentrat pomidorowy.Dusimy jeszcze przez chwilę. Podajemy z makaronem do spaghetti:) Smacznego:)