Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10514
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6070
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12930
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4673
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10514
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6070
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12930
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4673
Składniki
Śmietanę wymieszaj z wodą i zagotuj. Zmniejsz ogień, dodaj topiony ser i podgrzej do momentu jego rozpuszczenia. Następnie wrzuć pokruszony ser pleśniowy i całość dokładnie wymieszaj. Jeśli zajdzie taka potrzeba, sos dopraw do smaku solą i pieprzem.
Sos serowy podawaj do jaj, makaronów, kurczaka i ryb. Możesz zaserwować go z kawałkami sałaty lodowej lub surowej marchewki.Źródło: Na żywo