Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
Śmietanę wymieszaj z wodą i zagotuj. Zmniejsz ogień, dodaj topiony ser i podgrzej do momentu jego rozpuszczenia. Następnie wrzuć pokruszony ser pleśniowy i całość dokładnie wymieszaj. Jeśli zajdzie taka potrzeba, sos dopraw do smaku solą i pieprzem.
Sos serowy podawaj do jaj, makaronów, kurczaka i ryb. Możesz zaserwować go z kawałkami sałaty lodowej lub surowej marchewki.Źródło: Na żywo