Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 508
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16764
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 474
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 508
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16764
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 474
Składniki
Śmietanę wymieszaj z wodą i zagotuj. Zmniejsz ogień, dodaj topiony ser i podgrzej do momentu jego rozpuszczenia. Następnie wrzuć pokruszony ser pleśniowy i całość dokładnie wymieszaj. Jeśli zajdzie taka potrzeba, sos dopraw do smaku solą i pieprzem.
Sos serowy podawaj do jaj, makaronów, kurczaka i ryb. Możesz zaserwować go z kawałkami sałaty lodowej lub surowej marchewki.Źródło: Na żywo