Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 99
Dodano: 02.02.2012
Odsłon: 3664
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Makaron ugotować wg instrukcji na opakowaniu. Na patelnię wlać olej podgrzać na małym ogniu. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę lub jak kto woli drobniutko posiekać.Wrzucić na patelnię do oleju. Delikatnie podsmażyć leż uważać aby się nie przyrumienił gdyż będzie gorzki.
Odcedzony makaron wrzucić na patelnię z olejem i czosnkiem wymieszać i gotowe:). Można użyć pietruszki do posypania-ja akurat nie miałam na stanie:).
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Alicja21 02 stycznia 2015Zgłoś do usunięcia
Jest dobre tylko ja jeszcze dodaje startego sera na małych oczkach jest wtedy smaczniejszy polecam1 Kto głosował? | Odpowiedz