Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
po prostu pyszne a do tego banalnie łatwe!!!!!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Makaron ugotować wg instrukcji na opakowaniu. Na patelnię wlać olej podgrzać na małym ogniu. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę lub jak kto woli drobniutko posiekać.Wrzucić na patelnię do oleju. Delikatnie podsmażyć leż uważać aby się nie przyrumienił gdyż będzie gorzki.
Odcedzony makaron wrzucić na patelnię z olejem i czosnkiem wymieszać i gotowe:). Można użyć pietruszki do posypania-ja akurat nie miałam na stanie:).