Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1396
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420839
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1888
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1396
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420839
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1888
Składniki
Do wrzącej wody z łyżką oliwy wrzucić makaron i ugotować al dente.Na patelni rozgrzać łyżkę oliwy i dodać pokrojony boczek.Zrumienić na koniec smażenia dodać przeciśnięty czosnek.W międzyczasie oddzielic żółtka od jaj wymieszć je ze śmietaną przyprawami dodać mielony parmezan do uzyskania gęstej leistej masy.Makaron odcedzić nie hartować wrzucic do boczku.Dodać sos zamieszać i gotowe.Podawać w białym głębokim talerzu przybrane listkami rukoli.Smacznego.