Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3627
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3787
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 354
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 650
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3627
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3787
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 354
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 650
Składniki
Do wrzącej wody z łyżką oliwy wrzucić makaron i ugotować al dente.Na patelni rozgrzać łyżkę oliwy i dodać pokrojony boczek.Zrumienić na koniec smażenia dodać przeciśnięty czosnek.W międzyczasie oddzielic żółtka od jaj wymieszć je ze śmietaną przyprawami dodać mielony parmezan do uzyskania gęstej leistej masy.Makaron odcedzić nie hartować wrzucic do boczku.Dodać sos zamieszać i gotowe.Podawać w białym głębokim talerzu przybrane listkami rukoli.Smacznego.