Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2814
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2814
Składniki
Do wrzącej wody z łyżką oliwy wrzucić makaron i ugotować al dente.Na patelni rozgrzać łyżkę oliwy i dodać pokrojony boczek.Zrumienić na koniec smażenia dodać przeciśnięty czosnek.W międzyczasie oddzielic żółtka od jaj wymieszć je ze śmietaną przyprawami dodać mielony parmezan do uzyskania gęstej leistej masy.Makaron odcedzić nie hartować wrzucic do boczku.Dodać sos zamieszać i gotowe.Podawać w białym głębokim talerzu przybrane listkami rukoli.Smacznego.