Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i szybkie czyli studencki obiad;)
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17592
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6690
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17592
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6690
 
         
         
                Składniki
makaron gotujemy gdy juz bedzie gotowy odcedzamy
warzywa zamrozone wrzucam na patelnie dodaje troche wody zeby sie nie spalily bo nie lubie jak sa na oleju( wtedy ten smak nie pasuje mi do sosu śmietanowego). Gdy warzywa już zmiekną dodaje przypraawy w niedużej ilości i wlewam sos - czyli mieszam 3 łyżki śmietany z lyżka mąki i dodaje trochę wody aby nie było za gęste. Kiedy sos zgęstnieje wyłączam i gotowe;)