Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7985
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 344
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3384
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 620
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7985
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 344
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3384
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 620
Składniki
Z kapusty odlać sok, zalać wrzątkiem, dodać sól i przyprawy, gotować. Wrzucic przetarta marchew. W międzyczasie zalać suszone śliwki przegotowaną wodą aby zmiękły. Osobno w małej ilości wody gotować suszone grzyby, uprzednio namoczone. Mięso posolić, obrumienić na patelni na smalcu, przełożyć do rondla i dusić podlewając małą ilością wody. Gdy zmieknie wrzucic do kapusty razem z grzybami i sliwkami. Lekko podsmażyć boczek i kiełbasę, pokroić w paski i również wrzucić. Wymieszać z łyżką koncentratu pomidorowego. Całość gotować przez ok 40 min.