Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 351
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1321
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 351
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1321
Składniki
Z kapusty odlać sok, zalać wrzątkiem, dodać sól i przyprawy, gotować. Wrzucic przetarta marchew. W międzyczasie zalać suszone śliwki przegotowaną wodą aby zmiękły. Osobno w małej ilości wody gotować suszone grzyby, uprzednio namoczone. Mięso posolić, obrumienić na patelni na smalcu, przełożyć do rondla i dusić podlewając małą ilością wody. Gdy zmieknie wrzucic do kapusty razem z grzybami i sliwkami. Lekko podsmażyć boczek i kiełbasę, pokroić w paski i również wrzucić. Wymieszać z łyżką koncentratu pomidorowego. Całość gotować przez ok 40 min.