Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo smaczne, idealne dla kulinarnych leniuchów. Nie wymaga dużego doświadczenia. Danie bardzo uniwersalne, można podawać z makaronem, ryżem, ziemiakami, kaszą itd.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Mięso kroimy w paski (nie mogą być grube bo będą niesmaczne), wrzucamy do rondelka (może być garnek) razem z masłem. Przykrywamy aby się dusiło.
Po ok 20min dodajemy pokrojone pieczarki (według uznania, ja kroje w pasi) i cebule. Dalej dusimy.
Gdy mięso będzie miękkie dodajemy serek topiony i przecier pomidorowy.
Jak serek się rozpuści wlewamy śmietanę wrzucamy ogórki kiszone pokrojone w talarki. Doprawiamy solą i pieprzem według uznania.