Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 189
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2706
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 864
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1619
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14335
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 189
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2706
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 864
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1619
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14335
Składniki
Cebulę, pieczarki pokroić w kostkę a pieczarki, pora oraz czosnek w talarki i poddusić na gorącym oleju. Dodać pokrojone w kostkę ogórki, groszek, przecier. podlać wodą (nie dużo), zagotować. Dodać pokrojone w kostkę lub plasterki parówki, wlać sos sojowy dodać przyprawy i gotować na małym ogniu ok 15 - 20 min.