Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie tanie tanie a jakie pożywne;)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13543
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 868
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13543
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 868
Składniki
Posiekać kapustę i dusić na wolnym ogniu. Cebulę posiekać i wysmażyć. Parówki pokroić w drobną kosteczkę i wysmażyć. Cebulę i parówki dodać do kapusty, doprawić. Ugotować makaron. Wrzucić do kapusty i wymieszać. No i wcinać.