Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cześć wszystkim! Dziś mam pyszny sos z wątróbek, który pasuje do każdego dodatku. Gotowanie jest łatwe, ale okazuje się bardzo smaczne!
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 124
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 124
Składniki
Bierzemy cebulę (2 sztuki). Tniemy. Dodaj do patelni. Smażymy. Posiekaj wątróbkę drobiową - 400 gr. Dodaj do cebuli na patelni. Smażymy. Sól i pieprz do smaku.
Dodaj 1 łyżkę. mąka. Mieszamy. Smażymy. Dodaj 1 łyżkę koncentratu pomidorowego i 1 łyżkę. śmietana, napełnić wodą (100 ml). Mieszaj i gotuj przez 5-7 minut. Sos jest gotowy. smacznego