Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała propozycja na ciepłą kolację
Polecam. Trudno się oprzeć. Jesienią smakują najlepiej.
Odsłon: 680
Warto zapakować jesienne warzywa do słoików. Polecam.
Odsłon: 148
Kopytka ziemniaczane z sosem ragout. Pomysł na to danie narodził się na wakac...
Odsłon: 86
Polecam. Trudno się oprzeć. Jesienią smakują najlepiej.
Odsłon: 680
Warto zapakować jesienne warzywa do słoików. Polecam.
Odsłon: 148
Kopytka ziemniaczane z sosem ragout. Pomysł na to danie narodził się na wakac...
Odsłon: 86
Składniki
Pokrojoną wekę posmarować- każdą kromkę,przekładać szynką i pomidorem do wykończenia składników.Roztrzepać jajka z mlekiem solą i pieprzem,ułożyć przełożone składniki do foremki z tarty i zalać po górze roztrzepanym jajkiem z mlekiem,posypać startym serem po górze i zapiec w temp.180st,C do zrumienienia.(ok. 20min)