Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szaszłyki z indyka"
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 862
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4125
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 862
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4125
Składniki
Mięso umyj, pokrój w kostkę.
Wsyp przyprawę do kurczaka, odrobinę soli, pieprz i suszoną bazylię. Zalej całość sosem balsamicznym i olejem. Wstaw indyka na noc do lodówki, żeby się zamarynował.
Następnego dnia nadziej mię so na patyczki naprzemiennie z pomidorkami, krążkami cebuli i papryką. Upiecz na grillu.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 280
<strong>Magdalena Kaczmarek z Poznania</strong>Źródło: Super TV