Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szaszłyki z indyka"
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8110
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1171
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9888
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4537
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 553
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8110
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1171
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9888
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4537
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 553
Składniki
Mięso umyj, pokrój w kostkę.
Wsyp przyprawę do kurczaka, odrobinę soli, pieprz i suszoną bazylię. Zalej całość sosem balsamicznym i olejem. Wstaw indyka na noc do lodówki, żeby się zamarynował.
Następnego dnia nadziej mię so na patyczki naprzemiennie z pomidorkami, krążkami cebuli i papryką. Upiecz na grillu.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 280
<strong>Magdalena Kaczmarek z Poznania</strong>Źródło: Super TV