Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szaszłyki z indyka"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1440
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1440
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Składniki
Mięso umyj, pokrój w kostkę.
Wsyp przyprawę do kurczaka, odrobinę soli, pieprz i suszoną bazylię. Zalej całość sosem balsamicznym i olejem. Wstaw indyka na noc do lodówki, żeby się zamarynował.
Następnego dnia nadziej mię so na patyczki naprzemiennie z pomidorkami, krążkami cebuli i papryką. Upiecz na grillu.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 280
<strong>Magdalena Kaczmarek z Poznania</strong>Źródło: Super TV