Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe i malo pracochlonne danie
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2562
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 450
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2562
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 450
Składniki
Sznycel wolowy kroimy w paski,przyprawiamy i odstawiamy na dwie godziny w lodowce.Dadajemy mieso do rozgrzanej oliwy i dusimy do miekkosci,pod koniec dolewamy sos teriyaki oraz paste wasabi.Pora kroimy w slupki i blanszujemy.Mieso ukladamy na porze,dekorujemy grzybami mun.