Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe i malo pracochlonne danie
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10406
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3039
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2135
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 827
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10406
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3039
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2135
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 827
Składniki
Sznycel wolowy kroimy w paski,przyprawiamy i odstawiamy na dwie godziny w lodowce.Dadajemy mieso do rozgrzanej oliwy i dusimy do miekkosci,pod koniec dolewamy sos teriyaki oraz paste wasabi.Pora kroimy w slupki i blanszujemy.Mieso ukladamy na porze,dekorujemy grzybami mun.