Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe i malo pracochlonne danie
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11801
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1284
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12442
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3348
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11801
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1284
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12442
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3348
Składniki
Sznycel wolowy kroimy w paski,przyprawiamy i odstawiamy na dwie godziny w lodowce.Dadajemy mieso do rozgrzanej oliwy i dusimy do miekkosci,pod koniec dolewamy sos teriyaki oraz paste wasabi.Pora kroimy w slupki i blanszujemy.Mieso ukladamy na porze,dekorujemy grzybami mun.