Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na szparagi rozpoczęty to bardzo znakomite warzywo nie doceniane przez nas polecam
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 811
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425326
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10770
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 811
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425326
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10770
Składniki
Szparagi pozbawiamy zdrewniałych końcówek poprzez odcięcie dwóch trzech centymetrów u dołu szparaga ( błagam nie odcinajcie główek bo słyszałem że są tacy co tak robią) dokładnie płuczemy pod bieżącą wodą i kroimy w ukośne krążki nie grubsze niż 1 cm
Kopytka gotujemy w osolonym wrządku
Na patelni rozgrzewamy olej rzepakowy i dokładamy pokrojone szparagi smażymy na średnim ogniu kilka minut 3-5 powinno wystarczyc dodajemy ugotowane kopytka bezpośrednio na patelnię i łyżkę masła wszystko razem chwilkę smażymy aby smaki się połączyły i posypujemy ulubionym ziołem można doprawić solą jak ktoś lubi SMACZNEGO