Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na szparagi rozpoczęty to bardzo znakomite warzywo nie doceniane przez nas polecam
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10425
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336764
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4322
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423708
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10425
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336764
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4322
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423708
Składniki
Szparagi pozbawiamy zdrewniałych końcówek poprzez odcięcie dwóch trzech centymetrów u dołu szparaga ( błagam nie odcinajcie główek bo słyszałem że są tacy co tak robią) dokładnie płuczemy pod bieżącą wodą i kroimy w ukośne krążki nie grubsze niż 1 cm
Kopytka gotujemy w osolonym wrządku
Na patelni rozgrzewamy olej rzepakowy i dokładamy pokrojone szparagi smażymy na średnim ogniu kilka minut 3-5 powinno wystarczyc dodajemy ugotowane kopytka bezpośrednio na patelnię i łyżkę masła wszystko razem chwilkę smażymy aby smaki się połączyły i posypujemy ulubionym ziołem można doprawić solą jak ktoś lubi SMACZNEGO