Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na szparagi rozpoczęty to bardzo znakomite warzywo nie doceniane przez nas polecam
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13217
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 553
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 57
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13217
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 553
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 57
Składniki
Szparagi pozbawiamy zdrewniałych końcówek poprzez odcięcie dwóch trzech centymetrów u dołu szparaga ( błagam nie odcinajcie główek bo słyszałem że są tacy co tak robią) dokładnie płuczemy pod bieżącą wodą i kroimy w ukośne krążki nie grubsze niż 1 cm
Kopytka gotujemy w osolonym wrządku
Na patelni rozgrzewamy olej rzepakowy i dokładamy pokrojone szparagi smażymy na średnim ogniu kilka minut 3-5 powinno wystarczyc dodajemy ugotowane kopytka bezpośrednio na patelnię i łyżkę masła wszystko razem chwilkę smażymy aby smaki się połączyły i posypujemy ulubionym ziołem można doprawić solą jak ktoś lubi SMACZNEGO