Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Według mnie jest pyszne!! Ale ja po prostu uwielbiam szpinak ;)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3811
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 628
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3823
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 742
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3811
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 628
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3823
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 742
Składniki
Piersi (lub np.udka bez kości) pokroić w kostkę, doprawić solą i pieprzem, podsmażyć. Pokroić cebulę i posiekać czosnek dodać do kurczaka - podsmażyć.
Dodać mrożony szpinak ( nie rozmrożony) i podsmażyć aż się roztopi ( nie odparowywać całej wody) Dodać pokrojoną fetę ( napisałam 200g ale może być więcej jak kto lubi ). Nie podsmażać.
Makaron ugotować i dodać do niego powstały sos. Smacznego !!!