Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały przepis na polską wersję tagine :P
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Składniki
Dzień wcześniej marynujemy mięso: -oliwa -sól -pieprz -przyprawa Podsmażamy mięso, odstawiamy cebulę wraz z czosnkiem podsmażamy następnie dodajemy mięso i dusimy pod przykryciem ok 1,5h (w zależności od gatunku mięsa)
Kroimy w kostkę : -ziemniaki -bakłażana -cukinie -marchewkę I dodajemy po kolei do uduszonego mięsa: -marchewkę i ziemniaki 30 min (dusimy) -cukinie i bakłażan 15 min (dusimy)
Po około 2 godzinach można zabrać się do konsumpcji :-) -SMACZNEGO-