Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały przepis na polską wersję tagine :P
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1465
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231847
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5000
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1465
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231847
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5000
Składniki
Dzień wcześniej marynujemy mięso: -oliwa -sól -pieprz -przyprawa Podsmażamy mięso, odstawiamy cebulę wraz z czosnkiem podsmażamy następnie dodajemy mięso i dusimy pod przykryciem ok 1,5h (w zależności od gatunku mięsa)
Kroimy w kostkę : -ziemniaki -bakłażana -cukinie -marchewkę I dodajemy po kolei do uduszonego mięsa: -marchewkę i ziemniaki 30 min (dusimy) -cukinie i bakłażan 15 min (dusimy)
Po około 2 godzinach można zabrać się do konsumpcji :-) -SMACZNEGO-