Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta brokułowa"
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10543
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336848
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4559
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424386
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10543
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336848
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4559
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424386
Składniki
Brokuły i marchew ugotuj osobno w lekko osolonej wodzie na półtwardo. Odcedź i ostudź.
Jajka, śmietanę i przyprawy dokładnie wymieszaj.
Wyłóż ciastem formę, nadmiar odetnij i wykrój foremkami dowolne kształty.
Na ciasto wyłóż plasterki marchwi oraz fetę pokrojoną w kostkę. Zalej jajkami. Na wierzchu ułóż resztę ciasta.
Piecz 25 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C.Źródło: Telemax