Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta brokułowa"
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 302
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11118
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3668
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1258
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 302
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11118
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3668
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1258
Składniki
Brokuły i marchew ugotuj osobno w lekko osolonej wodzie na półtwardo. Odcedź i ostudź.
Jajka, śmietanę i przyprawy dokładnie wymieszaj.
Wyłóż ciastem formę, nadmiar odetnij i wykrój foremkami dowolne kształty.
Na ciasto wyłóż plasterki marchwi oraz fetę pokrojoną w kostkę. Zalej jajkami. Na wierzchu ułóż resztę ciasta.
Piecz 25 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C.Źródło: Telemax