Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta brokułowa"
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 48
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1535
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 53
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 48
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1535
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 53
Składniki
Brokuły i marchew ugotuj osobno w lekko osolonej wodzie na półtwardo. Odcedź i ostudź.
Jajka, śmietanę i przyprawy dokładnie wymieszaj.
Wyłóż ciastem formę, nadmiar odetnij i wykrój foremkami dowolne kształty.
Na ciasto wyłóż plasterki marchwi oraz fetę pokrojoną w kostkę. Zalej jajkami. Na wierzchu ułóż resztę ciasta.
Piecz 25 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C.Źródło: Telemax