Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tort naleśnikowy"
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 101
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1216
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 206
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 101
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1216
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 206
Składniki
na ciasto połącz, wymieszaj. Smaż placki. Łososia rozdrobnij, pieczarki pokrój w plastry, usmaż, dodaj łososia, przypraw, smaż. Dodaj groszek i oliwki.
Naleśnik ułóż w tortownicy, nakładaj na placki farsz. Wierzch posmaruj ketchupem, udekoruj paskami ciasta, piecz kwadrans w temp. 180°C.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień