Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tort naleśnikowy"
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3870
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 694
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3870
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 694
Składniki
na ciasto połącz, wymieszaj. Smaż placki. Łososia rozdrobnij, pieczarki pokrój w plastry, usmaż, dodaj łososia, przypraw, smaż. Dodaj groszek i oliwki.
Naleśnik ułóż w tortownicy, nakładaj na placki farsz. Wierzch posmaruj ketchupem, udekoruj paskami ciasta, piecz kwadrans w temp. 180°C.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień