Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki przekładane farszem pieczarkowym i serem żółtym
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 21
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18522
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7075
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30658
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 21
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18522
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7075
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30658
Składniki
Pieczarki potarkuj na tarce o średnich oczkach, cebulkę drobno posiekaj. Podsmaż oba składniki na oleju, duś, aż z pieczarek odparuje woda. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Ser także starkuj. Układaj składniki na płaskim talerzu w następujący sposób: placek naleśnikowy -> farsz pieczarkowy ->ser ->placek naleśnikowy->farsz pieczarkowy ->ser… itd. Na ostatnim, wierzchnim placku również posyp ser, udekoruj wzorkiem z ketchupu. Wsadź do mikrofali lub piekarnika i zapiecz kilka minut, aż ser się rozpuści i ładnie sklei ze sobą placki. Polecam wystudzić, wtedy będzie się lepiej kroił, aczkolwiek przeważnie od razu zostaje zjedzony