Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tortilla ze szpinakiem i ziołami"
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19245
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1685
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232123
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19245
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1685
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232123
Składniki
Ziemniaki obrać, ugotować, pokroić w kostkę, podsmażyć na patelni na 1 łyżce oliwy. W połowie smażenia dodać obraną i posiekaną cebulę. Gdy się zrumieni, zdjąć wszystko z patelni. Rozgrzać 1 łyżkę oliwy, przesmażyć posiekany szpinak z roztartym czosnkiem.
Podduszony szpinak wymieszać z ziemniakami, natką i szczypiorkiem.
Jajka wbić do dużej miski, roztrzepać ze śmietaną. Dodać sól, pieprz, paprykę i przestudzone ziemniaki ze szpinakiem, wymieszać. Na patelni rozgrzać 2 łyżki oliwy, wlać masę, smażyć jak omlet, przewrócić, dosmażyć.
<a href="http://przepisy.swiatkobiety.pl/obiad/news-pyszna-paella-z-kurczakiem,nId,2263923">Przepis podstawowy </a>
ok. 45 minutŹródło: Twoje Imperium