Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tortille z pieczoną papryką"
Pychota. Polecam.
Odsłon: 466
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 14157
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 6080
Pychota. Polecam.
Odsłon: 466
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 14157
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 6080
Składniki
<strong>Przepis przysłała Jolanta Główka z Chorzowa</strong>
Papryki ułóż na blasze, skrop oliwą z czosnkiem, posyp solą. Piecz, aż skóra będzie czarna. Włóż strąki do woreczka foliowego, zawiąż. Odstaw, aby ostygła. Oczyść z nasion, miąższ pokrój na duże kawałki.
Zmiksuj dipu. Posmaruj tortillę, ułóż kawałki papryki, zwiń.
Porcje 4, 30 min, cena 3 zł, kalorie 281 kcal.Źródło: Bella Relaks