Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tortille z pieczoną papryką"
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 97
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 184
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1263
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 97
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 184
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1263
Składniki
<strong>Przepis przysłała Jolanta Główka z Chorzowa</strong>
Papryki ułóż na blasze, skrop oliwą z czosnkiem, posyp solą. Piecz, aż skóra będzie czarna. Włóż strąki do woreczka foliowego, zawiąż. Odstaw, aby ostygła. Oczyść z nasion, miąższ pokrój na duże kawałki.
Zmiksuj dipu. Posmaruj tortillę, ułóż kawałki papryki, zwiń.
Porcje 4, 30 min, cena 3 zł, kalorie 281 kcal.Źródło: Bella Relaks