Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się w 20 minut,nie wymaga dużego nakładu pracy, bardzo smaczne, trochę niestandardowe i ślicznie wygląda :)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19347
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13081
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1736
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232198
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19347
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13081
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1736
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232198
Składniki
Wstawić wodę na makaron, osolić, ugotować al dente
Cebule posiekać drobno, podsmażyć na oliwie, dodać posiekany czosnek, smazyć jeszcze minutkę i dodać tuńczyka.
wlać śmietankę, dodać serek, majonez, dokładnie wymieszać, dodać oliwki, doprawić do smaku solą i pieprzem
Makaron ułożyć na tależu, polać sosem tuńczykowym i przybrać papryką, patisonami, oliwkami, natką pietruszki