Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się w 20 minut,nie wymaga dużego nakładu pracy, bardzo smaczne, trochę niestandardowe i ślicznie wygląda :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8101
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 388
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8101
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 388
Składniki
Wstawić wodę na makaron, osolić, ugotować al dente
Cebule posiekać drobno, podsmażyć na oliwie, dodać posiekany czosnek, smazyć jeszcze minutkę i dodać tuńczyka.
wlać śmietankę, dodać serek, majonez, dokładnie wymieszać, dodać oliwki, doprawić do smaku solą i pieprzem
Makaron ułożyć na tależu, polać sosem tuńczykowym i przybrać papryką, patisonami, oliwkami, natką pietruszki