Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się w 20 minut,nie wymaga dużego nakładu pracy, bardzo smaczne, trochę niestandardowe i ślicznie wygląda :)
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 143
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 17
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17337
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 143
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 17
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17337
Składniki
Wstawić wodę na makaron, osolić, ugotować al dente
Cebule posiekać drobno, podsmażyć na oliwie, dodać posiekany czosnek, smazyć jeszcze minutkę i dodać tuńczyka.
wlać śmietankę, dodać serek, majonez, dokładnie wymieszać, dodać oliwki, doprawić do smaku solą i pieprzem
Makaron ułożyć na tależu, polać sosem tuńczykowym i przybrać papryką, patisonami, oliwkami, natką pietruszki