Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Udka z pieczarkami i cebulką"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8006
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 347
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3454
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 625
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8006
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 347
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3454
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 625
Składniki
Mięso oczyść, natrzyj olejem oraz przyprawami (solą, pieprzem, czosnkiem). Wstaw pod przykryciem do lodówki na godzinę.
Po tym czasie włóż udka do naczynia żaroodpornego, obłóż pokrojonymi pieczarkami i plasterkami cebuli. Piecz ok. 60 min w 180 stopniach C, w trakcie obracając.
W trakcie pieczenia podlej lekko wodą, ponownie skrop olejem. Dodaj przekrojone na pół pomidorki koktajlowe i gałązki rozmarynu.Źródło: Świat kobiety