Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 272
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1368
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4251
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 272
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1368
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4251
Składniki
Marynata; sol,pieprz,rozmaryn,czosnek,tymianek i podbial mieszamy z oliwa z oliwek.Wkladamy jagnie do marynaty i obkladamy skorkami z cytryn.Wstawiamy na 48h do lodowki. Udziec pieczemy w 190C okolo 5h. Do lisci z winogron nakaldamy kozi ser i zapiekamy okolo 10min az ser sie rozpusci.Z lodyg rozmarynu robimy winogronowe szaszlyki.dekorujemy rozmarynem lub wedlug wlasnego uznania .Polecam do jagnieciny dip baklazanowy i jako dodatek kasze bulgur Wysmienite polaczenie rowniez z czerwonym polwytrawnym winem.Smacznego