Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 158
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 85
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 96
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 327
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 158
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 85
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 96
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 327
Składniki
Marynata; sol,pieprz,rozmaryn,czosnek,tymianek i podbial mieszamy z oliwa z oliwek.Wkladamy jagnie do marynaty i obkladamy skorkami z cytryn.Wstawiamy na 48h do lodowki. Udziec pieczemy w 190C okolo 5h. Do lisci z winogron nakaldamy kozi ser i zapiekamy okolo 10min az ser sie rozpusci.Z lodyg rozmarynu robimy winogronowe szaszlyki.dekorujemy rozmarynem lub wedlug wlasnego uznania .Polecam do jagnieciny dip baklazanowy i jako dodatek kasze bulgur Wysmienite polaczenie rowniez z czerwonym polwytrawnym winem.Smacznego