Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 624
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2029
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4019
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3958
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 624
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2029
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4019
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3958
Składniki
Marynata; sol,pieprz,rozmaryn,czosnek,tymianek i podbial mieszamy z oliwa z oliwek.Wkladamy jagnie do marynaty i obkladamy skorkami z cytryn.Wstawiamy na 48h do lodowki. Udziec pieczemy w 190C okolo 5h. Do lisci z winogron nakaldamy kozi ser i zapiekamy okolo 10min az ser sie rozpusci.Z lodyg rozmarynu robimy winogronowe szaszlyki.dekorujemy rozmarynem lub wedlug wlasnego uznania .Polecam do jagnieciny dip baklazanowy i jako dodatek kasze bulgur Wysmienite polaczenie rowniez z czerwonym polwytrawnym winem.Smacznego