Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wegański sos pieczeniowy"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14321
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1666
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16367
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6588
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14321
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1666
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16367
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6588
Składniki
W rondelku rozgrzej olej. Wrzuć pokrojoną cebulę, ziarenka pieprzu i ziela angielskiego, gałązki tymianku i rozmarynu. Całość smaż do momentu, kiedy cebula delikatnie się zrumieni.
Następnie dodaj pokrojoną marchew, pietruszkę, seler i czosnek. Duś przez 30 minut. Dodaj cukier, koncentrat oraz sos sojowy. Wlej bulion i gotuj przez 40 minut. Odcedź warzywa i dopraw sos solą oraz pieprzem.Źródło: Na żywo