Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny,prosty,wloski przepis
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1600
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1369
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1410
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1428
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1600
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1369
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1410
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1428
Składniki
makaron gotujemy na pol twardo w osolonym wrzatku,mozna dodac odrobine oleju zeby makaron sie nie kleil. po ugotowaniu odlac wode, wymieszac z beszamelem. mozna dodac odrobine pieprzu.
naczynie zaroodporne wysmarowac maslem i posypac tarta bulka. ulozyc polowe makaron,polac beszamelem,na wierzchu,ulozyc plastry mozarelli,posypac bulka tarta i na wierzchu ulozyc kolejna warstwe makaronu. wierzch przykryc pozostalym beszamelem, mozarella i posypac bulka tarta.
zapiekac w 180 stopniach przez ok 20-30 minut.
podawac jako danie obiadowe. mozna dodac rowniez pokrojona szynke.