Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wołowina z cydrem"
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10374
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336722
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4207
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423403
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10374
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336722
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4207
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423403
Składniki
Wołowinę pokrój i oprósz solą oraz pieprzem, odłóż. Na patelni rozpuść łyżkę masła i usmaż oprószone cukrem jabłka. Wlej olej i obsmaż mięso, dodaj pokrojoną cebulkę i ocet jabłkowy.
Gotuj przez około pół minuty i wlej cydr, śmietankę oraz wsyp tymianek. Zagotuj. Duś, aż sos zgęstnieje, a mięso będzie miękkie. W trakcie gotowania dopraw solą i dodaj jabłka z patelni.Źródło: Na żywo