Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1941
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2599
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1941
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2599
Składniki
mieso pokroic w spore kawalki, obsmazyc, dodac cebule i czosnek, wstawic do piekarnika na godzine, do goracego miesa dodac podsmazona make, rozmieszac, wlac rosol, wsypac przyprawy i chwile gotowac
nastepnie dodac przecier i wstawic potrawe do piekarnika, pokrojone warzywa wstawic do gulaszu, zapiekac 45 minut posypac siekana pietruszka