Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
mieso pokroic w spore kawalki, obsmazyc, dodac cebule i czosnek, wstawic do piekarnika na godzine, do goracego miesa dodac podsmazona make, rozmieszac, wlac rosol, wsypac przyprawy i chwile gotowac
nastepnie dodac przecier i wstawic potrawe do piekarnika, pokrojone warzywa wstawic do gulaszu, zapiekac 45 minut posypac siekana pietruszka