Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekanka rybna. Przepis siostry Anastazji"
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 157
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2793
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3628
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 543
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 157
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2793
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3628
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 543
Składniki
Ziemniaki ugotować na półtwardo, pokroić w plastry i posypać przyprawą do ziemniaków. Rybę pokroić i wymieszać z przyprawą do ryb. Obtoczyć w mące i usmażyć na złoty kolor.
Śmietanę wymieszać z serem żółtym, startym na tarce o dużych oczkach. Dodać jaja, roztrzepać i doprawić do smaku.
Do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem przełożyć połowę ziemniaków. Następnie układać warstwami groszek, rybę i ziemniaki. Piec w temperaturze 180° C przez 20 minut.
CZAS: około godziny
<strong>Przepis pochodzi z książki Wydawnictwa WAM pt. „113 dań siostry Anastazji”</strong>Źródło: Dobry Tydzień