Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1752
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1538
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1499
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1826
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1752
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1538
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1499
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1826
Składniki
Kroimy ziemniaki cebule i boszek w plastry. Ja używam siatkownicy.
Na wierzch żaroodpornego naczynia wkładam liść kapusty. następnie warstwami układam ziemniaki, cebule i boczek. Na każdą warstwe trzeba dać soli i pieprzu. Układamy warstwy a do wyczerpania składników. Na wierzch kładziemy kolejny liść kapusty.
Zapiekamy w piekarniuku perzez około 1,5- 2 godzi w 180st. Gotowe