Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119013
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8820
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3199
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2804
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119013
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8820
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3199
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2804
Składniki
Kroimy ziemniaki cebule i boszek w plastry. Ja używam siatkownicy.
Na wierzch żaroodpornego naczynia wkładam liść kapusty. następnie warstwami układam ziemniaki, cebule i boczek. Na każdą warstwe trzeba dać soli i pieprzu. Układamy warstwy a do wyczerpania składników. Na wierzch kładziemy kolejny liść kapusty.
Zapiekamy w piekarniuku perzez około 1,5- 2 godzi w 180st. Gotowe