Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5706
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 2765
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 204
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5706
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 2765
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 204
Składniki
Kroimy ziemniaki cebule i boszek w plastry. Ja używam siatkownicy.
Na wierzch żaroodpornego naczynia wkładam liść kapusty. następnie warstwami układam ziemniaki, cebule i boczek. Na każdą warstwe trzeba dać soli i pieprzu. Układamy warstwy a do wyczerpania składników. Na wierzch kładziemy kolejny liść kapusty.
Zapiekamy w piekarniuku perzez około 1,5- 2 godzi w 180st. Gotowe