Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8724
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8724
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
Kroimy ziemniaki cebule i boszek w plastry. Ja używam siatkownicy.
Na wierzch żaroodpornego naczynia wkładam liść kapusty. następnie warstwami układam ziemniaki, cebule i boczek. Na każdą warstwe trzeba dać soli i pieprzu. Układamy warstwy a do wyczerpania składników. Na wierzch kładziemy kolejny liść kapusty.
Zapiekamy w piekarniuku perzez około 1,5- 2 godzi w 180st. Gotowe