Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekanki z kurkami"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Kurki namocz w osolonej zimnej wodzie. Po kwadransie przepłucz, osusz i zeszklij na maśle czosnkowym. Posyp szczyptą soli oraz pieprzu.
Z przekrojonych na pół bagietek wydrąż środek. Nałóż pokrojony w kostkę bekon, grzyby i posyp całość startym serem i posiekaną natką.
Zapiecz bułki w piekarniku.
Czas: 25 min. 1 porcja = 200 kcal.Źródło: Kurier TV