Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystkie mięsa drobiowe i wieprzowe,najlepiej wieczorem poprzedniego dnia,na grila i do smażenia lub zapiekania w piekarniku.SMACZNE!!!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424628
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10589
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336896
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4670
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424628
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10589
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336896
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4670
Składniki
Wszystkie przyprawy dobrze wymieszać w małej miseczce do konsystencji śmietany.Oczywiście czosnek rozgnieść.Nie podaję proporcji ponieważ zależy to od indywidualnego smaku.Proponuję np.do 4-ech udek dodać tylko 1 łyżeczkę octu.Ocet potrzebny jest do skruszenia mięsa.Zaprawa jest winno-słodko-kwaśno-pikantna.