Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w wykonaniu i smaczna potrawa.Przy niewielkiej rozmaitości skladnikow różnorodność smaków.
Żeberka dzielimy na mniejsze porcje, przyprawiamy i obsmażamy.W garnku żaroodpornym układamy warstwę kapusty kiszonej /jeżeli bardzo kwaśna to przepłukać/ kapustę posypujemy przyprawą do bigosu i kładziemy następną warstwę żeberek na to kapustę aż do wyczerpania skladników ,za każdym razem posypujemy kapustę przyprawą do bigosu.Ostatnia warstwa to przyprawiona kapusta Na wierzchu układamy pokrojone w ćwiartki i obtoczone suto w majeranku jabłka nie obierane ale bez gniazd nasiennych.Jabłek jak najwięcej bo są pyszne!Garnek przykrywamy i wstawiamy do piekarnika 180 stoni na ok.2,5 godziny .Długo ale się opłaca:)
Oczywiście potrawę można zrobić z mniejszej ilości składników.Zyczę smacznego i zachęcam do wyprobowania przepisu.
Pyszna potrawa jednogarnkowa dla całej rodziny. Delikatna młoda kapusta duszo...
Odsłon: 8692
Każda gofrownica jest trochę inna, więc czas przygotowania gofrów około 10 mi...
Odsłon: 113
Chciałam podzielić się z wami przepisem na pyszną roladę drobiową. Rolada nad...
Odsłon: 40
Bigos z świeżej/słodkiej kapusty z kiełbasą i łopatką.
Odsłon: 81
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 176
Każda gofrownica jest trochę inna, więc czas przygotowania gofrów około 10 mi...
Odsłon: 113
Chciałam podzielić się z wami przepisem na pyszną roladę drobiową. Rolada nad...
Odsłon: 40
Bigos z świeżej/słodkiej kapusty z kiełbasą i łopatką.
Odsłon: 81
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 176
Składniki
Żeberka dzielimy na mniejsze porcje, przyprawiamy i obsmażamy.W garnku żaroodpornym układamy warstwę kapusty kiszonej /jeżeli bardzo kwaśna to przepłukać/ kapustę posypujemy przyprawą do bigosu i kładziemy następną warstwę żeberek na to kapustę aż do wyczerpania skladników ,za każdym razem posypujemy kapustę przyprawą do bigosu.Ostatnia warstwa to przyprawiona kapusta Na wierzchu układamy pokrojone w ćwiartki i obtoczone suto w majeranku jabłka nie obierane ale bez gniazd nasiennych.Jabłek jak najwięcej bo są pyszne!Garnek przykrywamy i wstawiamy do piekarnika 180 stoni na ok.2,5 godziny .Długo ale się opłaca:) Oczywiście potrawę można zrobić z mniejszej ilości składników.Zyczę smacznego i zachęcam do wyprobowania przepisu.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Rolada drobiowa a kurkami i natką pietruszki
Dania główne
Rolada schabowa z mięsno - warzywnym nadzieniem
Dania główne
Bigos ze świeżej kapusty
Dania główne
Spaghetti z oliwą i czosnkiem
Rolada drobiowa a kurkami i natką pietruszki
Chciałam podzielić się z wami przepisem na pyszną roladę drobiową. Rolada nad...
Odsłon: 40
Rolada schabowa z mięsno - warzywnym nadzieniem
Dzisiaj przygotowałam roladę schabową z pysznym nadzieniem. Mięso mielone poł...
Odsłon: 55